Specsavers

Over dit bedrijf

Specsavers vacatures vind je uiteraard ook op de website van Optiekvacatures. Wil jij werken bij Specsavers en direct solliciteren? Of ben je nieuwsgierig en wil je eerst meer informatie inwinnen? Via dit bedrijfsprofiel van Specsavers kun je beiden!

Wij zijn ambitieus, werken hard en willen altijd de beste zijn

Met deze mentaliteit begonnen optometristen Doug en Mary Perkins Specsavers in 1984 – en nog steeds is dat waar we om bekend staan.

Na al die jaren is Specsavers nog een familiebedrijf. Onze kernwaarde ‘behandel anderen zoals je zelf behandeld wilt worden’ houdt het familiegevoel in ons DNA en is daarom het belangrijkste onderdeel van onze cultuur. Het is hoe we elkaar én onze klanten benaderen – warm, vriendelijk en informeel.

Persoonlijke groei voor iedereen

Onze kracht zit in ons team. Daarom geven wij jou de kans om tot bloei te komen – tot wat dan ook. Door persoonlijke ontwikkelingsplannen en trainingen, maar ook door winstdeling en een goede pensioenregeling. Door de mogelijkheden om te reizen voor je werk en in het buitenland te werken, tot alle middelen die je nodig hebt om je werk goed te kunnen doen. Het maakt niet uit waar je werkt, je wordt altijd aangemoedigd en ondersteund om de beste versie van jezelf te zijn, om je verantwoordelijkheid te nemen – én om plezier te hebben in wat je doet.

Als je begint bij een van onze winkels, start je met een uitgebreide introductietraining die je alles leert over de wereld van oog- en hoorzorg, zodat je je klanten altijd goed kunt helpen. Bijkomend extraatje: veel lekkers van blije klanten!

Op onze servicekantoren is flexibel werken inmiddels ‘gewoon’ geworden, en organiseren we regelmatig leuke evenementen om je collega’s van een andere kant te leren kennen. Plezier gegarandeerd!

Balans tussen werk, privé en feestjes

Onze mensen gedijen goed op het hoge tempo van de retailbranche en durven kansen te pakken. Zonder hun energie en expertise, zouden we niet staan waar we vandaag de dag staan. Daarom streven we er altijd naar om dingen anders aan te pakken en Specsavers een nog betere plek te maken om te werken. Bijvoorbeeld door ervoor te zorgen dat je je werk- en privéleven beter kunt verdelen, maar ook door regelmatig sprankelende feestjes te organiseren om jouw harde werken te belonen.

Ben je enthousiast geworden? Bekijk onderstaande Specsavers vacatures en solliciteer snel! Wie weet start jij binnenkort met het werken bij Specsavers…

Open vacatures van dit bedrijf

Bedrijfsinformatie

58
10 augustus 2021

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures en relevant nieuws.