Opticien gezocht

Bij Optiekvacatures is het ons doel om werkgevers en werkzoekenden samen te brengen. Als niche vacaturebank plaatsen wij alleen vacatures die relevant zijn voor de optiek en oogzorg. Zo kunnen werkgevers bijvoorbeeld aangeven of er een opticien gezocht wordt voor de winkel in Den Haag. Werkzoekenden kunnen op hun beurt zoeken en filteren op functiecategorie en locatie. Op deze manier is de match tussen werkgever en werkzoekende snel gemaakt.

Wilt u uw vacatures sneller vervuld hebben? Neem dan eens een kijkje bij de mogelijkheid tot het plaatsten van een spotlight vacature. Wanneer er met spoed een opticien gezocht wordt, bijvoorbeeld wanneer er plotseling een plek in uw team vrij komt, is dit de uitgelezen kans om beter bij de werkzoekende onder de aandacht gebracht te worden.

In Nederland is er de afgelopen jaren een groeiende toename in de vraag naar oogzorg. Wij worden allemaal steeds ouder en de vergrijzing neemt toe. Het aantal 65-plussers in Nederland steeg tussen 2010 en 2020 al met 34% en deze stijging zal de komende jaren alleen maar toenemen. Deze toename is terug te zien in hoe vaak er een opticien gezocht wordt. Goede oogzorg is namelijk van groot belang.

Als we kijken naar de vraag naar oogzorg tussen 2010 en 2020 dan zien we dat deze al met 200-300% gestegen. Er komen voor u als retailer steeds meer klanten bij. Ziet u ook een toename in de vraag naar oogzorg en wordt er voor uw winkel een opticien gezocht? Neem dan een kijkje op onze site om de mogelijkheden voor het plaatste van een vacature te ontdekken.

Heeft u al één of meerdere opticiens voor u werken en zoekt u een contactlensspecialist, optometrist of Orthoptist? Ook dan zit u goed bij Optiek Vacatures. Wij hebben verschillende functie categorieën waar u vacatures in kunt plaatsen en wij zorgen ervoor dat uw vacatures gezien worden door de juiste vakspecialist.

Wilt u een vacature plaatsen, maar bent u ook dringend op zoek naar een tijdelijke inzet? Dan kunt u natuurlijk altijd een freelance opticien inhuren. Bekijk ons overzicht met beschikbare freelance opticiens en neem direct contact op met de opticien uit uw regio.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures en relevant nieuws.