Over ons

Vind bij ons jouw nieuwe baan of werknemer!

Het vinden en verbinden van opticiens, contactlensspecialisten, optometristen en meer… Optiekvacatures is al jaren het platform voor alle vacatures binnen de optiek. Heeft u een vacature en wilt u deze plaatsen of wilt u solliciteren naar een nieuwe baan? Dan bent u aan bij ons aan het juiste adres!

Vinden en verbinden

Optiekvacatures.nl komt voort uit de voorliefde van het verbinden van mensen. Door onze ruime ervaring in de wereld van recruitment te combineren met onze ervaring en kennis binnen de optiekbranche, wisten wij dat dit mooie vakgebied een centraal punt mist waar men puur en alleen optiekvacatures kan vinden. Er zijn natuurlijk enorm veel andere partijen waar men vacatures kan plaatsen, maar daar vervaagd men al snel tussen de honderden vacatures die helemaal niks te maken hebben met optiek.

Alle soorten banen

Optiekvacatures.nl is dé vacaturebank voor Optiek Nederland. Wij willen het vinden of plaatsen van een vacature toegankelijk en laagdrempelig maken voor iedereen en hopen hiermee de verbindende factor te zijn tussen deze partijen. Bij ons vind je banen bij particulieren, ketens, klinieken, scholen en leveranciers. Ook vind je mogelijkheden rondom ondernemerschap in de optiek. Denk hierbij aan franchise-mogelijkheden en bedrijfsovernames. Opticien, Contactlensspecialist, Optometrist, Orthoptist en nog veel meer. Zolang het optiek-gerelateerd is vind je het bij ons!

Door te focussen op deze branche weten wij werkgevers en werknemers goed aan elkaar te verbinden.

– Tim de Vries

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures en relevant nieuws.