Vacature plaatsen

Vacature plaatsen bij Optiek Vacatures?

Wilt u een vacature plaatsen voor een openstaande baan als opticien. optometrist, contactlensspecialist of optiekmedewerker? Er zijn meerdere mogelijkheden om uw vacature(s) te plaatsen bij Optiek Vacatures. Zie onderstaand de advertentie mogelijkheden om vacatures bij ons te plaatsen. Bij eventuele vragen of opmerkingen kunt u contact met ons opnemen via 085 130 5487 of stuur ons een mail.

Klik hier voor de advertentiemogelijkheden

 • Standaard vacature

  Wij plaatsen uw vacature gedurende 60 dagen op onze website en bij Eyeline-Magazine.nl en zorgen ervoor dat uw vacature goed zichtbaar is voor professionals uit de optiek.

  Kosten €249,00 exclusief BTW.
 • Spotlight vacature

  Gelijk aan de plaatsing van een standaard vacature, maar dan altijd zichtbaar bovenin de zoekresultaten. Met de vacature uitgelicht maakt u een nog grotere kans om de juiste bezoekers te trekken.

  Kosten: €299,00 exclusief BTW.
 • Vacature tekst schrijven

  Uw vacature op maat en zoekmachine vriendelijk geschreven, zodat uw deze goed vindbaar is. Aantrekkelijk, opvallend en geschreven naar uw doelgroep.

  Kosten: €39,00 exclusief BTW.
 • Banner plaatsen

  Banner op onze website met verwijzing naar uw eigen website of een andere link naar keuze.

  Kosten: in overleg
 • Online campagne

  In overleg en naar behoefte stellen wij een Social media en/of Google campagne op om uw vacatures nog beter onder de aandacht te brengen van uw doelgroep.

  Kosten: in overleg
 • Maatwerk pakket

  Op uw verzoek stellen wij een maatwerk pakket samen uit diverse mogelijkheden. Denk hierbij aan alle voorgenoemde opties, maar ook uit onbeperkt vacatures plaatsen.

  Kosten: in overleg

Met een vacature plaatsen, maakt u direct een account aan om uw vacature(s) te beheren.
Dat kunt u doen door in te loggen via Werkgever Login.

Hoe wilt u de sollicitatie ontvangen?
Voeg een specifiek adres toe, eventueel aangevuld met afdeling of PO nummer.

Bedrijfsgegevens