Over Optiekvacatures.nl
Wij verbinden werknemers en werkgevers door heel Nederland

Over ons

Het vinden en verbinden van opticiens, contactlensspecialisten, optometristen en meer...

Optiekvacatures.nl komt voort uit de voorliefde van het verbinden van mensen. Door onze ruime ervaring in de wereld van recruitment te combineren met onze ervaring en kennis binnen de optiekbranche, wisten wij dat dit mooie vakgebied een centraal punt mist waar men puur en alleen optiekvacatures kan vinden. Er zijn natuurlijk enorm veel andere partijen waar men vacatures kan plaatsen, maar daar vervaagd men al snel tussen de honderden vacatures die helemaal niks te maken hebben met optiek.

Optiekvacatures.nl is dé vacaturebank voor Optiek Nederland. Wij willen het vinden of plaatsen van een vacature toegankelijk en laagdrempelig maken voor iedereen en hopen hiermee de verbindende factor te zijn tussen deze partijen. Bij ons vind je banen bij particulieren, ketens, klinieken, scholen en leveranciers. Ook vind je mogelijkheden rondom ondernemerschap in de optiek. Denk hierbij aan franchise-mogelijkheden en bedrijfsovernames. Opticien, Contactlensspecialist, Optometrist, Orthoptist en nog veel meer. Zolang het optiek-gerelateerd is vind je het bij ons!

Bij eventuele vragen over onze diensten, kunt u altijd contact met ons opnemen. Bel met 085-1305487 of mail naar info@optiekvacatures.nl

Optiekvacatures 2 jaar!

vacature, vacatures, opticien, contactlensspecialist, optometrist, baan, werken

Optiekvacatures is opgericht in oktober 2018 en bestaat inmiddels 2 jaar!

Wij zijn erg trots op de resultaten die wij met onze partner hebben behaald. In het jaar dat wij bestaan is de naamsbekendheid onder veel opticiens, contactlensspecialist, optometristen en ondernemers enorm gegroeid. Wij hebben veel ondernemers mogen helpen met het adverteren van hun vacatures en hierdoor veel vakspecialisten kunnen koppelen aan een nieuwe baan.

Naast de actieve verbinding tussen werkgever en werknemer hopen wij ook een bijdrage te mogen leveren door werkgevers te faciliteren met enkele recruitment tips om hun zoektocht te helpen. Deze tips zijn hier te vinden.

Wilt u ook gebruik maken van onze diensten? Kijk dan hier voor de verschillende opties om uw vacature te plaatsen.

Optiekvacatures heeft een broertje!

Sinds oktober 2020 heeft Optiekvacatures een broertje genaamd www.tweewielervacatures.nl .

Tweewielervacatures is een nieuw intitiatief in de tweewieler branche en uniek in zijn soort. Een echte vacaturebank, puur en alleen gericht op banen in de branche. Wij hopen met Tweewielervacatures een mooi resultaat te bereiken: alle vacatures centraal en een platform zijn voor werkgevers en werknemers.

Alle soorten banen

Tweewielervacatures is dé vacaturebank voor tweewieler Nederland. Wij willen het vinden of plaatsen van een vacature toegankelijk en laagdrempelig maken voor iedereen en hopen hiermee de verbindende factor te zijn tussen deze partijen. Bij ons vind je banen bij particulieren, ketens, scholen en leveranciers. Fietstechnicus / fietsenmaker, e-bike specialist, scootertechnicus, verkoper, leerling of bedrijfsleider en nog veel meer. Zolang het tweewieler-gerelateerd is vind je het bij ons!

Vacatures in de spotlight!

Chic Optiek
inEindhoven Bekijk vacature
Kempkes Optiek
inGouda Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in