Van der Leeuw Optiek

Van der Leeuw Optiek

https://www.vanderleeuwoptiek.nl/
1 open vacature

Over dit bedrijf

Bij Van der Leeuw gaat het om plezierig kijken en er goed uitzien. U vindt bij ons alleen producten van de allerbeste kwaliteit en ook onze service is uitmuntend. Ons team bestaat uit 26 enthousiaste, gediplomeerde medewerkers die u van de juiste informatie kunnen voorzien. Elke productgroep heeft zijn eigen afdeling en team dat alles weet van de laatste ontwikkelingen op dat gebied. Laat u gerust eens rondleiden door ons bedrijf!

Onze doelstelling

Het is ons doel om onze klanten toonaangevende dienstverlening en producten te bieden bij hun zoektocht naar de juiste manier om hun gezichtsvermogen te corrigeren. Vakkundig advies, kwaliteit en service zijn daarbij onze speerpunten.

Onze bedrijfsverantwoordelijkheid

Sinds de oprichting van Van der Leeuw in juni 1968 hebben we er als optiekbedrijf naar gestreefd het bewustzijn van het belang van het gezichtsvermogen en de verzorging ervan te vergroten en de best mogelijke gezichtscorrectie aan te bieden. In het voldoen aan uw behoeften als klant, is alles wat we verrichten van hoge kwaliteit. Uw bestellingen worden snel en accuraat verwerkt en we geven u de best mogelijke zorg. Constant streven we ernaar om redelijke prijzen te kunnen behouden. Wij zijn verantwoordelijk voor onze medewerkers en iedereen is zijn/haar eigen individu. Altijd staan we stil bij manieren waarop we onze medewerkers kunnen helpen hun gezinsverantwoordelijkheden te laten vervullen. We streven ernaar om onze medewerkers een uitdagende werkomgeving te bieden, met mogelijkheid voor een persoonlijke en professionele ontwikkeling, en verwachten van hen een hoog niveau qua inzet en engagement om het succes van onze onderneming te verzekeren.

Maatwerk

Van der Leeuw Optiek onderscheidt zich van de ketens door 100% maatwerk te bieden. Of het nu gaat om een montuur, brillenglazen, contactlenzen of hoortoestellen: onze specialisten zorgen altijd voor een persoonlijk advies en een maatwerk-oplossing.

Bedrijfsinformatie

1
10 augustus 2021

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures en relevant nieuws.