Super Retail Pearle Vision

Super Retail Pearle Vision

https://www.super-retail.com/
0 open vacatures

Over dit bedrijf

Pearle Vision is onderdeel van de Super Retail en heeft vier vestigingen verdeeld over de ABC eilanden binnen het Nederlands Koninkrijk.

Super Retail Holding is opgericht in 1999. In november van dat jaar is de eerste winkel van Super Retail geopend, namelijk een DA Drogist op Curaçao in Saliña Galleries. Deze winkel is in april 2000 gevolgd door de Amerikaanse optiek-keten Pearle Vision. In 2001 heeft het bedrijf uitbreiding gekregen op buureiland Aruba, waar eveneens een DA Drogist en een Pearle Vision zijn gevestigd. In de jaren daarna is Super Retail Holding uitgegroeid tot een belangrijke speler in de retailmarkt op de ABC eilanden. Inmiddels heeft Super retail Holding 16 fysieke winkels:

Aruba: DA Drogist, Top1Toys, Pearle Vision.

Bonaire: DA Drogist, Top1Toys, Pearle Vision, Bruna.

Curacao: DA Drogist (2 vestigingen), Top1Toys, Pearle Vision (2 vestigingen), Bruna, Rituals, Jamin, SuperKidz.

Wij exploiteren franchiseformule-winkels met een actueel en kwalitatief goed assortiment voor de juiste prijs (o.a. sterk door een duidelijke winkelformule en huismerkproducten). In onze winkels mag je deskundigheid en service verwachten. Door de kracht van centrale inkoop en marketing zal het aanbod van ons assortiment voor de klant altijd betaalbaar, actueel en verassend zijn.

Bedrijfsinformatie

9 augustus 2021

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures en relevant nieuws.