polette

Over dit bedrijf

Welkom op het bedrijfsprofiel van polette. Bekijk hier de polette vacatures en lees waarom jij zou willen werken voor deze revolutionaire organisatie.

polette is gebaseerd op een holistisch bedrijfsconcept dat inzet op een mix van welzijn, gezondheid en werk: bedrijfssport, waanzinnige feestjes, Crazy Friday… polette staat voor team spirit, vriendschappen en persoonlijke ontwikkeling. In onze kantoren, showrooms en ateliers, is onze energie gericht op mode, kwaliteit en persoonlijk advies.

Het begin van Hong Kong en Shanghai

Allemaal begonnen in Hong Kong, waar twee jonge ondernemers met $ 2000 op zak een revolutie teweegbrachten op de optische markt met polette.
Van immense wolkenkrabbers in Hong Kong en Shanghai hebben de teamleden het allemaal meegemaakt en het avontuur gaat verder. Van een webshop tot de opening van vele aangesloten showrooms wereldwijd, polette heeft niet het laatste woord gezegd. Tegenwoordig haalt deze onbeperkte kracht de krantenkoppen op tv, kranten en influencers.

Onze waarden

polette is een microkosmos van nieuwsgierige, dynamische mensen met een creatieve geest. We halen onze minimalistische en avant-garde inspiratie uit kunst, reizen en ontmoetingen. Bij Polette hebben we persoonlijkheid, vastberadenheid maar vooral veel menselijkheid. Sinds 2011 maak je deel uit van de polette-revolutie, bedankt voor je vertrouwen en loyaliteit.

Bekijk hieronder de polette vacatures en solliciteer als jij past bij deze mooie en groeiende organisatie.

Bedrijfsinformatie

9 september 2021

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures en relevant nieuws.