Oogwereld

Over dit bedrijf

Ben jij nieuwsgierig naar het werken bij Oogwereld? Lees dan dit bedrijfsprofiel en klik door naar de verschillende Oogwereld vacatures die de organisatie momenteel open heeft staan.

Oogwereld is een groep van gerenommeerde en zelfstandige optiekzaken. Wij bieden de beste oogzorg, hebben aandacht voor onze klant én verstand van merken en mode. Gebruikmakend van de modernste oogmeetapparatuur en hoogopgeleide oogspecialisten geeft Oogwereld klanten waar ze recht op hebben: de beste oogzorg en oogmode.

Oogwereld is een groep van meer dan 50 hoogwaardige optiekbedrijven door heel Nederland. Elke winkel bestaat uit een team van ‘lokale helden’ die optiek met toegevoegde waarde aanbiedt aan consumenten die het beste willen voor hun ogen.

De HR Manager van Oogwereld, Els Stuurman, zou het heel leuk vinden een motivatiebrief en CV van je te mogen ontvangen. Deze kan je insturen via het sollicitatieformulier bij de Oogwereld vacatures.

Wil je eens meekijken en sfeer proeven, dan wordt een dag(deel) meelopen alleen maar toegejuicht! E.e.a. natuurlijk in overleg.

Ben jij de opticien, contactlensspecialist of optometrist die zij zoeken? Laat dan snel van je horen via de openstaande vacatures en begin met solliciteren.

Bedrijfsinformatie

10 augustus 2021

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures en relevant nieuws.