Oogmetingthuis.nl

Oogmetingthuis.nl

https://www.oogmetingthuis.nl
0 open vacatures

Over dit bedrijf

Op zoek naar een nieuwe bril? Bij oogmetingthuis.nl maakt u gemakkelijk een afspraak voor een opticien aan huis voor het aanmeten van een nieuwe bril. Onze mobiele opticien komt graag bij u langs aan huis of op locatie en onze dienst is er voor iedereen of je nu 16 of 96 jaar bent. Hoe fijn is dat, de optiek aan huis, een oogmeting in uw eigen vertrouwde omgeving.

De mobiele opticien van oogmetingthuis.nl die u zal bezoeken is vakbekwaam en heeft meer dan 20 jaar ervaring. Bij het bezoek aan huis door de opticien zal er eerst een uitgebreide oogmeting in rustige en relaxte sfeer plaatsvinden. Is de oogmeting aan huis afgerond, dan kunt u een nieuwe bril uitzoeken en hierbij zal de opticien aan huis u uitgebreid adviseren in het kiezen van een montuur en u adviseren in de keuze van de juiste brillenglazen.

Onze opticien aan huis heeft altijd een ruime collectie monturen bij zich en ook verschillende oogzorgproducten die u kunt aanschaffen, denk daarbij aan oogdruppels of een oogmasker. Staat uw nieuwe bril in bestelling dan zal deze na ongeveer 1,5 tot 2 weken weer door de opticien aan huis bij u geleverd worden, ook wordt deze dan volledig afgesteld.

Bedrijfsinformatie

27 oktober 2021

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures en relevant nieuws.