Oogkliniek Heuvelrug / Equipe Zorgbedrijven

Oogkliniek Heuvelrug / Equipe Zorgbedrijven

0 open vacatures

Over dit bedrijf

Wil jij werken bij Oogkliniek Heuvelrug: onderdeel van Equipe zorgbedrijven? Lees dan meer over de organisatie en waar zij voor staan.

Equipe Zorgbedrijven is een zelfstandige groep van gespecialiseerde focusklinieken op inmiddels meer dan 30 locaties gevestigd door heel Nederland en we groeien nog steeds.

Onze drie merken zorgen voor de juiste verzekerde en niet-verzekerde zorg, op het juiste moment, op de juiste plaats. Xpert Clinics is een groep focusklinieken waar u terecht kunt voor aandoeningen aan hand, pols en schouder, anale klachten en orthopedische klachten zoals gewrichtsslijtage en sportletsel. Xpert Handtherapie biedt gespecialiseerde therapie voor patiënten met problemen aan hand, pols, elleboog en schouder. Velthuis kliniek is actief op het gebied van plastische chirurgie, injectables en huidverbetering. Dankzij deze supersgespecialiseerde klinieken en teams van ervaren specialisten kunnen wij zorg leveren van constante hoge kwaliteit. In onze kliniek in Zeist zijn wij gespecialiseerd in de oogzorg. De kliniek ligt aan de A28, waardoor we erg makkelijk bereikbaar zijn.

Wij kennen geen lange wachttijden en hebben korte doorlooptijden, bieden uitgebreide voorlichting en is er veel aandacht voor goede nazorg. Wij hebben ruim 600 medewerkers die zich in samenwerking met zorgverzekeraars, verwijzers en leveranciers inzetten voor slimmere, betere en vriendelijkere zorg.

Klinkt het werken bij Oogkliniek Heuvelrug iets voor jou? Solliciteer dan op één van de vacatures.

Bedrijfsinformatie

27 september 2021

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures en relevant nieuws.