Eye Wish Opticiens

Over dit bedrijf

Werken bij Eye Wish Opticiens is kiezen voor een stabiele en grote werkgever. Wil jij werken voor deze mooie organisatie? Dan kun je via de openstaande Eye Wish vacatures eenvoudig en snel solliciteren. Lees eerst het bedrijfsprofiel en maak dan je keuze voor een winkel in jouw regio.

Eye Wish heeft gewonnen! Met trots kunnen wij zeggen dat we onlangs niet alleen zijn uitgeroepen tot de Beste Winkelketen van Nederland (2020-2021) in de categorie optiek, maar dat we ook de overall prijs Retailer of the Year Netherlands 2020-2021 én Beste Winkelketen van Nederland 2020 -2021 in de wacht hebben gesleept. Daar wil jij toch ook werken?

Met ruim 260 winkels in Nederland zijn we altijd dichtbij. Hier doen onze opticiens uitgebreide oogmetingen om jou en je ogen van scherp zicht te voorzien. We hebben een uitgebreid assortiment aan brillen, zonnebrillen en contactlenzen. Zo zorgen we met bijna duizend professionals dat je optimaal zicht hebt en er stralend uitziet.

Onze specialisten zorgen ervoor dat je van veraf én dichtbij altijd scherp kunt zien. Maar we willen dat je ook jezelf laat zien zoals je bent of zoals je jezelf het liefste ziet ziet. Met óf zonder bril. Geen mens is gelijk, geen gezicht is gelijk en geen oog is gelijk. Daarom geven we bij Eye Wish onze klanten alle persoonlijke aandacht en goed zicht: Met de Eye Wish Totaalscan – onze uitgebreide oogmeting – en eerlijk en deskundig advies over brillen en lenzen van onze gekwalificeerde opticiens en contactlensspecialisten. Wij zijn dé opticien voor iedereen die beter wil zien én zichzelf wil laten zien. Want wij geloven dat iedereen er met een bril stralend uit kan zien.

Eye Wish Opticiens is het zusterbedrijf van Pearle en valt onder de groep Grandvision. Wil je eerst nog even kijken op het bedrijfsprofiel van zusterbedrijf Pearle? Klik dan hier.

Bedrijfsinformatie

9 augustus 2021

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures en relevant nieuws.