Eyewear Trends & Recruitment

Eyewear Trends & Recruitment

https://www.eyeweartrends.nl/recruitment/ 06-41209774 info@eyeweartrends.nl
28 open vacatures

Over dit bedrijf

Welkom op het bedrijfsprofiel van Eyewear Trends & Recruitment. Je kunt hier lezen wat wij precies doen in de markt en waarom je aan ons een goede recruiter hebt. Direct solliciteren kan natuurlijk op onze vacatures, maar je mag ook altijd direct contact met ons opnemen via bovenstaand telefoonnummer of mailadres. Je komt dan in contact met Barbara Rietveld.

Eyewear Trends & Recruitment is een partner voor de zelfstandige opticien in monturen & zonnebrillen én recruitment.

Ontzorgen van de zelfstandige opticien is waar Eyewear Trends & Recruitment voor staat, of het nu gaat om brillen of personeel.

Monturen & zonnebrillen in acetaat en metaal, zowel trendy als tijdloos en in diverse prijsklassen. Duurzaam, katoenacetaat, roestvrijstaal, bio-acetaat en recycled materiaal. Er wordt gedacht aan onze planeet & toekomst bij de merken die Barbara Rietveld vertegenwoordigt voor Nederland (en België).

Monkeyglasses is één van de merken, een duurzame collectie uit Denemarken, die zelfs een goed doel steunt, Savetheorangutan.org, een organisatie die de orang-oetans en hun leefgebied in Borneo beschermt. “Look good while doing good” geldt voor deze groene brillen en van de restmaterialen wordt “recycled black acetaat” & accessoires gemaakt: Zero Waste!

Op zoek naar een optiekmedewerker of een nieuwe baan bij een zelfstandige opticien? Ook daarvoor ben je bij Eyewear Trends & Recruitment aan t juiste adres. Bekijk onze vacatures!

Open vacatures van dit bedrijf

Bedrijfsinformatie

28
9 augustus 2021

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures en relevant nieuws.