EyeCare

Over dit bedrijf

Wil jij werken bij de groeiende organiatie van EyeCare? Lees het bedrijfsprofiel en bekijk de video. Raak zelf overtuigd waarom jij moet solliciteren op de EyeCare vacatures.

Bij EyeCare geloven we dat een optiekwinkel meer is dan alleen brillen en contactlenzen. Het gaat vooral om “oogzorg” en dat is onze passie.
Medewerkers bij EyeCare zijn professioneel, betrokken, enthousiast en klantgericht. Heb jij deze eigenschappen en wil je graag met een professioneel team werken in een prettige werkomgeving?

Dan ben je bij EyeCare aan het juiste adres! Of je nu werkt als verkoopmedewerker, contactlensspecialist, opticien of optometrist; als specialist bij EyeCare maak je onderdeel uit van een organisatie met gedreven professionals en werk je in een prettige omgeving. Als een dynamische optiekgroep bieden wij de stabiliteit van een keten in combinatie met de professionaliteit van een vak-opticien. Je krijgt alle ruimte voor wat betreft doorgroei-, opleidings- en carrièremogelijkheden.

Ook kun je als zelfstandig ondernemer binnen de franchiseformule je eigen bedrijf voeren. Enthousiast? Solliciteer dan op één van de onderstaande EyeCare vacatures. Je kunt ook een open sollicitatie sturen naar de afdeling recruitment via bovenstaand email adres.

Bedrijfsinformatie

7
9 augustus 2021

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures en relevant nieuws.